New Subaru Forester SUV får New York-debut

til dækslerne er blevet trukket af den helt nye Subaru Forester på New York Motor Show 2018, med Mazda CX-5-rivalen forventet at sælge i Storbritannien før det slutningen af ​​året.
Mærket erklærer, at Forester kombinerer sejheden i en SUV med funktionalitet, mens stylingen tager signaler fra Impreza -luge ud over Visiv Future -konceptet, som først blev set på Tokyo Motor Show 2015.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste SUV’er såvel som 4x4s 2018
Den nye Forester er baseret på den seneste Subaru Global Platform (SGP), som den deler med design som den nye XV og Impreza. En ny 2,5-liters firecylindret vandret modsat direkte injektionsmotor er den fremtrædende funktion, der angives at være 90 procent ny sammenlignet med den foregående 2,5-liters motor.
14

Platformen er konstrueret til at passe til benzin, hybrid såvel som helt elektriske drivlinjer, så nogle hybridisering er ligeledes sandsynligt, at det ser ud til at omfatte fraværet af en diesel. Subaru vil ikke tilbyde en dieselmotor, da den planlægger at afslutte oliebrænderproduktionen helt i 2019.
• Alle de nyeste fra 2018 New York Motor Show
Ligesom XV fungerer det Subarus CVT-transmission på tværs af sorten, da det er den eneste gearkasse, der kan integreres med firmaets rækkevidde-bredt kamerabaseret sikkerhedssystem. Firehjulstræksfunktioner også.
14

Forester debuterer ligeledes Subarus nye driversporingssystem. Det er marquens første nogensinde udnyttelse af teknologien, som kan advare føreren om indikationer på døsighed eller distraktion på vejen ud over at straks justere indstillinger inklusive sædeposition, dørspejlvinkler samt klimaanlæg. Et 8-tommers skærminfotainment-system er nu en mulighed, mens Apple CarPlay såvel som Android Auto er tilgængelige.
Den nye Forester vil sælges i USA i efteråret, hvor det europæiske salg sandsynligvis overholder inden årets udgang.
Tjek vores dybdegående evaluering af Subaru Forester …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *