Facelifted 2018 Ford Mustang Convertible Breaks Cover

Ford har afsløret det nye 2018-modelår Mustang Convertible som en del af Sixth Generation Muscle Car’s nylige midtlivs ansigtsløftning, idet den nye bils reviderede ansigt, opdaterede teknologi og mekaniske justeringer.
Ligesom på coupe, sports den nye drop-top Mustang en ny frontend med en ændret frontkofanger og ventilationsåbninger plus nye slankere forlygter og en lidt lavere motorhjelm til en bøjende næse.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Facelifted 2018 Ford Mustang tilføjer meget mere muskler
Den nye Mustang får et nyt sæt C-formede baglygter, mens GT-modellen har en revideret bagdiffusor. Performance Pack-modeller får også en iøjnefaldende ny boot låg-spoiler.
Som en del af modelopdateringen har Ford finjusteret de to motorvalg. Den 2,3-liters EcoBoost firecylindrede motor forbliver entry-level-indstillingen, og ligesom 5,0-liters V8 GT-modellen har Ford finjusteret den for at producere meget mere strøm og drejningsmoment, selvom vi stadig ikke har modtaget officielle tal.
Den nye Mustang grøfter sin seks-trins automatiske gearkasse til fordel for en ny ti-trins boks, skønt den seks-trins manual-med en eller to justeringer, der er givet de nye drejningsmomentfigurer-forbliver ved siden af. Nye støddæmpere plus Magneride -spjæld fremstiller listen over indstillingerne, der udgør en del af Performance -pakken.
Ny teknologi i kabinen inkluderer en ny 12-tommer digitalt instrumentklynge med tilpassede funktioner, nye MyMode-hukommelsesfunktioner, der husker vigtige bilindstillinger og nye driver-assists såsom pre-collision assist med fodgængerdetektionsfunktioner. Tre nye malingsfarveindstillinger gør også listen.
Priser og nøjagtige specifikationer for den nye Mustang er endnu ikke bekræftet, men vi ved, at den opdaterede bil vil sælges i Storbritannien i begyndelsen af ​​2018.
Hvad synes du om den nye Mustang 2018? Fortæl os det i kommentarerne herunder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *