Uncategorized

Fiat 500x såvel som Tipo får nye 48-volt mild-hybridmotor

Fiat 500X crossover samt Tipo Hatchback tilbydes nu med en ny 48-volt mild-hybrid benzinmotor, som en del af mærket Carbon-cutting ecomobility drev. Omkostningerne til førstnævnte begynder fra £ 27.585, mens den nøjagtige samme motor i Tipo kun sætter dig tilbage en ekstra tenner.
Motoren, der er bekymret, er virksomhedens Firefly 1,5-liters firecylindrede benzinenhed, hvortil der er boltet en 48-volt bæltedrevet startgenerator samt en kompakt batteripakke. Kombineret har systemet et output på 128bhp såvel som 240Nm drejningsmoment-såvel som systemet sender kørsel til forhjulene via en syv-trins dobbeltkobling automatisk gearkasse.

Fiat 500x såvel som Tipo revideret med Suite af My22 -opdateringer

Fiat erklærer, at denne nye milde-hybrid drivkraft trimmer ned brændstofforbrug samt CO2-emissioner med så meget som 11 procent sammenlignet med bilernes ikke-elektrisk assisterede motorer. Virksomheden angiver ligeledes, at den elektriske motor leverer tilstrækkeligt drejningsmoment til at gøre det muligt for køretøjet at dække korte afstande (f.eks. Når man kryber foran ved et sæt webtrafiklys eller parkering) alene på elektrisk strøm.
Ydeevnen er også forbedret. Med den nye hybridmotor siger Fiat, at 500X kan sprint fra 0–62 km / h på 9,4 sekunder, hvilket er mere end en anden hurtigere end den gamle model. Tipos gevinster er stadig meget bedre. Den poster en 9,3 sekunder 0–62 km / h tid, hvilket er mere end to sekunder hurtigere end hatchbacks 1,0-liters tre-cylindrede motor.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

For at sikre, at tilskuere forstår de øko -fordele, der lurer under motorhjelmen af ​​disse to nye modeller, har Fiat ligeledes rettet en “hybrid” -emblem til begge biler ‘bagfrakker. Begge køretøjer tilbydes ligeledes med firmaets (røde) specifikation-en trimniveau, der var designet til at skabe forståelse for den pandemiske support velgørenhed, der blev oprettet af Bono såvel som Bobby Shriver.
Fiat er ligeledes ivrig efter at påpege, at begge disse nye køretøjer tilbydes med en bred vifte af sikkerhedsudstyr. Afhængig af specifikationen inkluderer begge køretøjer autonom nødbremsning, genkendelse af webtrafikindikation, hjælp til bane samt en driver døsighedssensor, som kan genkende tidlige indikationer på træthed ved at spore nøjagtigt, hvor godt køretøjet opbevares i sin bane.
Andre bekvemmelighedsfunktioner såsom nøglefri adgang såvel som et reverserende kamera kan ligeledes specificeres som valgfri ekstramateriale på begge køretøjer.

Nu tjekket alle de seneste nyheder om den kommende Fiat Panda SUV, der vil blive tilbudt med en ren-elektrisk drivlinje …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *