Uncategorized

“DS antages at kæmpe mod de store tyske premium -markeringer – det er et helvede af et job”

Peugeots Quartz -koncept, der er afsløret foran Paris Motor Show, er en rettidig påmindelse om mærket, der leder af eksklusivt og kommer fra Bagsiden af ​​en nylig tur til Paris for at mødes med (stadig relativt ny) PSA -chef Carlos Tavares.
Han er den mand, der er tiltalt for at gøre den franske bilproducent-gældsfri og rentabel, og vende sine tre mærker-Citroen, Peugeot og DS-til verdensspatere.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Tavares er en racer i hjertet-faktisk, da jeg mødte ham, glød han stadig fra en sejr i en Peugeot RCZ i et 24-timers løb den foregående weekend-og hans sind fungerer i racerhastigheder hele tiden, når du skyder spørgsmål mod ham.
Hans vision for alle tre mærker er klar: Citroen er det stilfulde, men alligevel billige brand – det er allerede krystaliserende via biler som C4 Cactus. Peugeot er posher og jager Volkswagen, mens DS (han håber) vil være en endnu mere eksklusiv rival for premium -mærker som Audi, BMW og Merc.
Vi ser allerede tegn på Peugeots flytning af markedet, ikke kun i kvaliteten af ​​dens biler. Det har gjort store fremskridt i vores driverkraftkundetilfredshedsundersøgelse. Det sluttede lige bag Mercedes, BMW og Audi i producentens placering, mens dens forhandlere var inde i top ti – langt foran de prestigefyldte fyre.
Men det er DS, der skal kæmpe for de store tyske premium -markeringer – et helvede af et job. Især da DS næste år begynder at afkoble fra Citroen, et brand, der sad i den nederste halvdel af vores driverkraftforhandler og producentrangering.
Tavares spiller det lange spil og indrømmer, at det kan tage 20 år eller mere at udvikle DS. Det vil være lettere i Kina, hvor der er en besættelse af fransk stil, men andre steder bliver det virkelig hårdt. Især med Peugeot, der trækker vejret ned.
Tror du, at DS -mærket kan matche de tyske markeringer? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor, på Twitter eller på Facebook.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *