Uncategorized

Tesla får rutiner udsat

elektrisk bilproducent Tesla har delt indsigt i kundernes få vaner, hvilket giver et kig på nøjagtigt, hvordan den online-detailhandlers servicedesign fungerer.
Mens Tesla driver en håndfuld showrooms i hele Storbritannien, skal alle køretøjer købes med virksomhedens websted. Som sådan vælger tre fjerdedele af klienter at gøre dette i deres egne hjem, ifølge virksomheden.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• På internetforhandlerne: Fremtiden for at få biler?
Af disse vil næsten en femtedel gøre det på en smart telefon eller tablet, siger Tesla.
Statistikken giver indsigt i det potentielle detailkøretøjer online: I 2018 blev det udsat for, at en person i 10 køretøjsforhandlere havde lukket over en syvårsperiode, hvor prognoser, der advarede om, at halvdelen af ​​alle forgårter muligvis lukkede i 2025.
For at gøre at komme på Internettet så simpelt som muligt, kan Tesla stater ordrer kan foretages på mindre end 60 sekunder, samt erklærer, at dens faste prisstruktur indikerer, at der ikke er behov for en prikkel i køb for at foretage et salg.
I nogle lande afsluttes meget mere end halvdelen af ​​salget uden et forudgående testkørsel. Dette er meget typisk i Holland såvel som Tyskland, siger Tesla, såvel som det er muliggjort af sin returpolitik: købere kan gendanne deres køretøj inden for syv dage eller 1.000 miles uden nogen bekymringer, såvel som en fuld refusion givet .
Tesla har ligeledes udsat sine travleste tider i ugen for salg: Højde Times i Europa har en tendens til at ske mellem kl. 15 samt kl. 18, hvor 16:00 ser aktivitetsspids. Tirsdag er den mest fremtrædende dag for at få biler, overholdt omhyggeligt inden onsdag.
Virksomheden siger, at sine danske klienter er mest sandsynligt, at de kommer om aftenen, mens finske købere er mest sandsynlige for placeringsordrer om morgenen. Norge – hvor elektriske køretøjer har set store optagelsesniveauer takket være regeringsincitamenter – har den største del af ordrer, der er sat på mobile enheder.
Virksomhedens line-up består i øjeblikket af design S, design X såvel som design 3, med det nye design Y SUV såvel som anden generation Tesla semi-lastbil såvel som den tvivlsomme cybertruck-afhentning.

Tjek de allerbedste nye køretøjer, der forfalder inden årets udgang …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *