Ny 2023 Mercedes-Benz G-klasse 4x4x2 Spied i løbet af vintersæsonens test

Mercedes vil snart lancere en erstatning for G-klasse 4x4x2, der debuterer i 2023, kort efter den ansigtsløftede konventionelle SUV. Den robuste specifikation optrådte først på den forrige G-Wagen tilbage i 2015.
Vores spionfotografer fandt denne G-klasse 4x4x2-prototype i vintersæsonens test-og da den ikke er dækket af alt for tung camouflage, indebærer det, at vi er i stand til at få et godt kig på bilens styling og off-road-opgraderinger.

Nye Mercedes-koncept EQG-forhåndsvisninger Elektrisk G-klasse forfalder i 2024

Bilens bodyshell er stort set den samme som den konventionelle G-klasse, vi spionerede tidligere på året, idet vi sportede de samme LED-forlygter og opdaterede forreste kofanger. Imidlertid har Mercedes boltet på en masse off-road tilbehør, såsom et nyt tagsystemstativ, et ekstra hjulbærer til bagdøren og en vanskelig bagkofanger i metal.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Mercedes har også foretaget nogle ændringer i bilens chassis. Se nøje under 4×4’s forreste kofanger, så ser du et oksekød par af lavere kontrolarme – og bag legeringshjulene er der et sæt borede skivebremser og større calipere.
Denne prototype har et meget større spor og en højere ridehøjde end den konventionelle G-klasse. Den forbedrede sporbredde har også antydet, at Mercedes har været nødt til at passe til større hjulbuer. Peer ind i hjulbrøndene, og du vil også se tykkere støddæmpere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *