Forhandlere tilbyder større rabatpriser til kvinder

, at det er en fyr, at du er meget mere tilbøjelig til at få nogle penge fra en ny bil? Eller har kvinder den ægte overtalelsesmagt til at spare samt få nogle valgfri ekstramateriale, som sælgeren kastes ind af?
Vi iscenesatte vores egen kamp om kønnene for at opdage, og pitting fyr mod Lady i en køretøjsforhandlerhaggling -konkurrence. Vi sendte vores to journalister – Chris Ebbs såvel som Claire Holden – til nøjagtigt de samme showrooms, der repræsenterede 10 forskellige producenter. Deres mål var enkelt: Gå i at søge at få en ny bil, i nøjagtigt den nøjagtige samme spec, såvel som se, hvilken rabat eller ekstramateriale, de kan få.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Men vi scorede ikke bare forhandlere af de omkostningsbesparelser, de ville give os. Vi kiggede ligeledes nøjagtigt på, hvor lang tid det tog for personale til teknik os, såvel som da vurderede vi deres vej, da de gjorde det. Var de venlige, indbydende såvel som høflige? Eller stresset såvel som surt om at sælge?
Var de informative, nedladende eller endda uinteresserede? Så godt ville de respektere sandheden, at vi forstod præcist, hvilket design vi ønskede, eller prøve at tilbyde os noget andet?
Endelig scorede vi sælgeren på forligsprocessen baseret på nøjagtigt, hvor åbne de skulle gøre en aftale, nøjagtigt hvor aggressive de var i deres salgstaktik, eller om de gik ud af deres metode til at holde klienten glad.
Vores undercover-journalister anvendte lignende taktikker til at forsøge at diskutere nøjagtigt de samme modeller, men resultaterne var ekstremt ensidige.
Claire fik et meget bedre tilbud end Chris på seks af vores 10 showrooms, mens Chris havde kanten ved to, med døde heats på de to andre. Så forhandlere ser klart ud til at favorisere det mere retfærdige sex med deres rabatter. Selvom kvinder muligvis kan diskutere en meget bedre aftale, kan de muligvis opdage – som Claire gjorde – de er underlagt lange, nedladende diskussioner i showrooms, hvor nogle salgspersonale endda tager til sleaze. Den værste Chris var nødt til at kæmpe med var uinteresseret eller cocky salgspersonale.
Derudover fremhævede vores undersøgelse Golfen i kundeservice mellem de allerbedste såvel som værste forhandlere, uanset hvilken sex du er.

For at opdage nøjagtigt, hvordan vores journalister klarede sig ved hvert forhandlerfirma, skal du inspicere den fulde funktion i denne uges problem med biloplysning (ud 6. februar 2013).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *