Uncategorized

Jeep Magneto Idea Points-metode til EV Future

US Off-Road Brand Jeep har udsat en allelektrisk idébil, kaldet Magneto. Det ser ud til at verificere, at virksomheden etablerer en Wrangler EV til at sidde sammen med den kommende Wrangler 4xe plug-in hybrid i sin rækkevidde.
Jeep Magneto har en ensom elektrisk motor, der producerer 281bhp såvel som 370Nm drejningsmoment, drevet af et 70 kWh batteri. Imidlertid er denne batterikapacitet opdelt i fire separate enheder monteret omkring køretøjets krop for at holde vægt afbalanceret såvel som hjælp til off-road ydelse.

Top 10 fineste SUV’er til at købe 2022

Denne output skal betyde, at magneto kan sprint fra 0-60 km / h på 6,8 sekunder, ifølge Jeep’s påstande, såvel som mens det amerikanske brand ikke har offentliggjort et tal for Magnetos rækkevidde, skal et sådant batterisystem muliggøre omkring 210 miles mellem Gebyrer.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Usædvanligt for en EV har Magneto en seks-trins håndbog gearkasse. Jeep siger, at systemet indstilles til, at motoren kan samle regenereret strøm, når driveren letter gaspedalen, når koblingen er aktiveret. Den mere sandsynlige situation er imidlertid, at en potentiel produktionsversion af en Wrangler EV i fremtiden (sandsynligvis i pipeline til en debut i 2022) muligvis bruger en traditionel enkelthastighedsoverførsel.
Jeep Magneto var en af ​​fire ideer, der blev udsat foran den traditionelle påske Jeep Safari i Moab, Utah, der starter den 27. marts og løber op til 4. april. De andre ideer er en blanding af moderne såvel som traditionelle.
21

Jeep Gladiator Rubicon har en 256bhp 3.0-liters V6-dieselmotor såvel som otte-trins automatgear.
Der er ligeledes en Jeepster Commando Beach, der er baseret på en C-101 fra 1968 og har en 335bhp 2,0-liters fircylindret turboladet motor. Interiøret indeholder røde læderbeholder sæder såvel som intet tæppe.
Endelig er appelsinskalen baseret på en to-dørs wrangler såvel som ikke har nogen side eller bagvinduer. Det drives af en 281bhp 3,6-liters V6, såvel som dens off-road-kapacitet forbedres med et to-tommers løftesæt samt Fox-støddæmpere.
Tjek, hvad der skete, da vi tilfredsstillede en verdensomspændende ekspedition ved hjælp af en Jeep Wrangler …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *