Uncategorized

Ny 2020 KIA Carnival MPV Exposed

KIA har frigivet de allerførste officielle billeder af sin fjerde generation af Carnival People Carrier. Det opdaterede design vil sælges i Korea mod slutningen af ​​sommeren, idræts af ny SUV-inspireret styling. USA såvel som orientalske markeder følger, men det kommer ikke til Storbritannien.
Stylingændringer over det udgående design er rigelige. Foran er der en stiliseret version af virksomhedens varemærke Tiger Nose Radiator Grille såvel som et par friske omviklede LED-forlygter. De udgående bils boxy dimensioner er blevet bevaret, selvom MPV’s profil har omfavnet et meget mere SUV-lignende udseende.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Fineste MPV’er såvel som folks luftfartsselskaber nu
For at supplere den nye SUV -form har KIA tilføjet en række stylingfunktioner lånt fra Sorento SUV. Carnival deler en lignende kromfinne på sin C-søjle, næsten identiske LED-løbelys, friske løbende tavler samt nye front samt bageste glideplader.
Kia har ligeledes flyttet Carnival’s A-søjle bagud, forlænget sin motorhjelm samt forkortet sit forreste overhæng. MPV’s akselafstand er også steget, som forretningsstaterne har forbedret mængden af ​​tilbudt rejsende.
5

Kia har endnu ikke udsat detaljer om den nye Carnival’s platform såvel som drivlinjer såvel som interiør. Imidlertid delte den tidligere generation af design nøjagtigt de samme underbygninger som den udgående Sorento SUV, såvel som vi forventer, at KIA vil omfavne nøjagtig den samme teknik med denne nye model.
Som sådan vil købere sandsynligvis blive brugt nøjagtigt den samme 199bhp 2,2-liters diesel-fire-cylindrede dieselmotor sammen med en detuneret version af V6-benzin, der er opdaget i Stinger GT-S-da de er motorerne, der tilbyder det allerbedste i USA såvel som orientalske markeder. Kia har ligeledes antydet, at det nye karneval sandsynligvis ikke vil fungere enten en hybrid- eller PHEV -drivlinje.
Vi forventer ligeledes, at det nye karneval vil omfavne et par af den innovation, der blev opdaget på den fjerde generation af Sorento. Range-topping-design skal fungere læderbeklædning, klimakontrol, et multifunktionsrat samt adaptiv cruise control sammen med KIAs mest nuværende 10,25-tommer infotainment-system samt 12,3-tommer digitalt instrumentpanel.
Den anden generation af karneval blev forstået som Sedona i Storbritannien. Det blev tilbudt mellem 2006 såvel som 2014, men det blev trukket fra det britiske marked i 2012 på grund af faldende salgstal. På trods af dette blev karnevalet gjort godt på andre markeder, med meget mere end to millioner eksempler, der tilbydes globalt i betragtning af at modellens introduktion i 1998.

Vil du se, at den nye Kia Carnival sælges i England? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *