Renault-Nissan og Dongfeng Partner til at bygge elbiler i Asien

tidligere på året Renault-Nissan Eclipsed Volkswagen og Toyota for at kræve kronen for ‘verdens største bilproducent’, men det er ikke igennem med sin udvidelse endnu.
Sammen, med Dongfeng Motor Group (DMG), har Renault Nissan startet ‘EGT New Energy Automotive Co Ltd’, som vil levere EV’er til det hurtigt ekspanderende kinesiske marked. For dem af jer, der ikke kender DMG’s arbejde, er det en af ​​de største bilproducenter i Kina, der påtager sig indenlandske rivaler som Geely (som ejer Volvo og Lotus) og Great Wall Motors.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste elbiler 2017
I øjeblikket trives det globale marked for Battery Electric Automobile (BEV) over hele verden, og hvis du skal tro ordene fra China Association of Automobile Producenter, er intet individuelt marked større end Kinas selv. Salgstallene for 2016 viser, at 256.879 BEV’er blev solgt i Kina i løbet af året, et tal, der har balloneret med 121% sammenlignet med 2015. Hvad mere er, hvis den aktuelle sats for BEV -salget fortsætter i resten af ​​2017, vil de sandsynligvis Kildt 350.000 -mærket for året, hvilket antyder en yderligere stigning på ca. 36%.
For at sikre, at hver involveret enhed får en lige stor andel af budding, er EGT delt 25:25:50, mellem Renault, Nissan og DMG. Partnerskabet er i øjeblikket centreret omkring aftalen om, at DMG og Renault-Nissan vil udvikle en A-segment SUV (baseret på en platform leveret af Renault-Nissan). Endnu en gang hænger virksomheden ikke rundt, da den nye bil er indstillet til at begynde produktionen i 2019, kun 16 måneder fra nu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *