Uncategorized

“Sportsbiler er vanskelige at retfærdiggøre, men let at elske”

Fremtiden for sportsbilen har aldrig været i større fare. Bilproducenter finder det stadig vanskeligere at retfærdiggøre dem i deres line-ups, da efterspørgslen bremser, og stadig strammende emissioner for højere omkostninger.
Nogle er allerede forsvundet- Peugeot, for eksempel, er helt klar over at koncentrere sig om biler, der tjener penge, før de overvejer en erstatning for RCZ, mens selv Audi TT sandsynligvis vil blive genopfundet som en crossover snarere end en ud-og-out coupé Næste gang.

‘SUV -hatere kan lige så godt binde en hånd bag bagsiden af ​​enhver JLR -medarbejder’

Heldigvis tror japanerne stadig på deres sportsbiler; Toyotas supra (ved hjælp af BMW) og GT86 er faste favoritter, mens Mazdas MX-5 fortsætter.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Nissan kender også værdien af ​​en fantastisk sportsbil, og – som vi afslører på side otte – er der en ny Z -bil på vej. Så hvad er værdien af ​​en bil som den, efter at have allerede påpeget, at det er vanskeligt at tjene penge på en?
Lad os se på MX-5, en bil, der er kernen i alt, hvad Mazda gør. Hver bil, som mærket fremstiller, har lidt af MX-5’s sjæl i det-og er desto bedre til det. Hvis der ikke var MX-5, ville Mazda bare ikke være det samme.
Vi ved, at Porsche tjener flere penge på sine SUV’er end dens sportsbiler, men vil du stadig have en Porsche SUV, hvis firmaet ikke også tjente 911?
Så Nissans beslutning om, at den skal bruge pengene for at tilføje en ny Z-bil til dens line-up, skal bifalder. Det ville være en lettere beslutning om ikke at gøre det.
At sætte en sportsbil på din indkørsel kan også være vanskeligt at retfærdiggøre, selvom nogle nylige modeller – hvad vi ville klasse som moderne klassikere – er gode investeringer.
Det er noget, jeg kæmper med mig selv og prøver at overtale min partner til fordelene ved at købe en sportsbil – en lotus Elan fra 1991. Mine forhandlinger med hende viser sig at være så hårde, som alle forhandlinger på bestyrelsesniveau ville være, når man prøver at få en ny sportsbil over linjen. Ønsk mig held og lykke!

Tjek de bedste sportsbiler, du kan købe nu …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *