Alt, hvad du kræver at forstå om køretøjets tilbagekaldelser

Toyota husker, Nissan husker, husker Honda – det ser ud til, at tilbagekaldelser er en del af billivet i disse dage. Her er vores guide til alt dit krav om at forstå om dem.
Tusinder af nye køretøjer er blevet tilbagekaldt i de sidste par måneder alene, med alle fra Porsche til Peugeot involveret. Men når en tilbagekaldelsesmeddelelse lander på din dørmatte, hvad skal du gøre så godt som skal du bekymre dig? Hvorfor huskes køretøjer? Hvis et specifikt design har en producerende defekt, der kan forårsage et sikkerhedsproblem, vil det blive husket.
Skal jeg være bekymret?
Nej. I det store flertal af tilbagekaldelsessager er de ‘bare i tilfælde’. Muligheden for, at dit køretøj, der lider af en katastrofal fiasko, er normalt meget, ekstremt slank. Det indikerer dog ikke, at du ikke skal tage en tilbagekaldelse alvorligt – du er nødt til at få det afhjælpende arbejde udført på din bil. Udover sikkerhedsspørgsmålet kan du opdage, at det er svært at tilbyde dit køretøj, hvis det ikke har haft tilbagekaldelsesarbejde, der er bragt ud på det.
Hvordan huskes køretøjer?
Erindringer styres af bilen såvel som operatørservicevirksomheden (VOSA) såvel som kun udstedes, når der er en autentisk sikkerhedsmæssig bekymring. Når en producent ønsker at huske en bil, kontakter den VOSA, der problemer med et tilbagekaldelsesnummer. Derefter får adgang til ejerskabsdata fra bilisten såvel som billicensfirma for at sikre, at nuværende ejere af biler, der er inkluderet i tilbagekaldelsen, kan kontaktes.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *