Fire nye Lamborghinis for 2022: Limited V12 Special, Facelifted Urus og Meget mere

Lamborghini har annonceret planer om at frigive “Fire nye produkter i løbet af de næste 12 måneder”, som vil omfatte en ansigtsløftet URUS SUV og en V12-drevet Særlig baseret på Aventador. Ligesom Reborn Countach, vil den nye superbil blive bygget i begrænset antal for at “fejre forbrændingsmotoren”, før et nyt flagskib for Hybrid V12 lanceres næste år.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Vi har allerede identificeret den opdaterede Urus -test ved Nurburgring, der har et nyt look og potentielt meget mere magt. En hybridversion er også i værkerne, selvom dette lanceres næste år. Lamborghini vil sandsynligvis bruge den 4,0-liters dobbelt-turboladede V8-hybrid drivkraft fra Cayenne Turbo S E-Hybrid, der leverer 671bhp og 900Nm drejningsmoment.

Ny Lamborghini Huracan Sto 2021 Review

Det er uklart, om den nye V12 -model vil være en anden hyldest til en historisk Lamborghini, som med den nye Countach, eller et rent arkdesign som Sian Hypercar. Uanset hvad, vil det sandsynligvis bruge kørselsudstyr fra Sian-i sig selv baseret på Aventador-med en hybridassisteret V12, der sender meget mere end 800bhp til alle fire hjul gennem en 7-trins enkeltkoblingsautomatisk gearkasse.
Den nye bil vil også låne sin carbonfiber monocoque fra Aventador såvel som sin kabinearkitektur. Det er uklart, hvordan masser af enheder Lamborghini vil bygge, men til reference var den nye Countach begrænset til 112 biler. Den nye bil forventes at koste omkring 2 millioner pund.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *