Ferrari FXX-K EVO introduceret med 30 procent meget mere downforce

Ferrari FXX-K EVO-en udvikling af den Laferrari-afledte spordag FXX-K-er blevet introduceret med yderligere downforce såvel som yderligere eksklusivitet .
FXX-K EVO er bygget som en ‘ekstremt begrænset kørt model’ og deler nøjagtigt samme 6,3-liters kers-boostet V12 som den grundlæggende FXX-K, der skaber 1.036bhp såvel som over 900Nm drejningsmoment. Det er dog i aerodynamikafdelingen, hvor EVO drager fordel af grundmodellen.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste spordagskøretøjer 2017
Downforce-koefficienten er blevet forbedret med 23 procent over den grundlæggende FXX-K samt 75 procent over den vejlegale Laferrari, med 640 kg downforce produceret ved 124 km / h. Boosten i koefficienten er nede på en dobbeltprofil bagvinge med to sidefinner såvel som en central fin. De arbejder i tandem for at tilbyde yderligere 10 procent bagudstyrke.
6

En re-designet bageste kofanger har hjulpet luftstrømmen under den bageste diffusor og tilføjet yderligere fem procent i downforce, mens hvirvelgeneratorer er blevet indført på undertrænet for at tilbyde 30 procent yderligere downforce samlet.
Foruden den nye Aero-pakke drager FXX-K EVO ligeledes fordel af nye frontbremsevækstindtag samt kalibreret suspension allround for at falde sammen med den reviderede aerodynamik.
6

FXX-K EVO kan kun erhverves, hvis Ferrari giver dig sin velsignelse, eller hvis du er en eksisterende FXX-K-klient, der ønsker at opgradere din spordagsspecialitet. Omkostningerne er imidlertid ukendt, da den grundlæggende FXX-K henter omkring 2 millioner pund, EVO burde udgift i området £ 2,5-3 millioner.
FXX-K er den tredje generation i Ferrari’s XX Track-Day-program. Det startede i 2005 med den enzo-afledte FXX, overholdt af 599xx baseret på den 599 Super-Grand Tourer.
Hvad ville du give for at drive Ferrari FXX-K EVO? Fortæl os nedenfor!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *