Uncategorized

Audi RS6 Revealed

Audi har afsløret sin nye V8-drevne 552bhp RS6 Avant-den første af fire nye RS-modeller, der skal salg i år. De andre er RS5 Cabriolet (som effektivt erstatter RS6 -salonen), RS7 og den første ‘Q’ -model, der bærer RS ​​-badget – Q3 RS.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Rs6 grøfter den gamle Lamborghini-afledte V10 til en version af 4,0-liters dobbelt-turbo V8 fra S6, som er i stand til at lukke fire af sine otte cylindre på lette gashåndteringsbelastninger. Og selvom direkte magt ikke kan matche sin forgængers 572bhp -output, har RS6’s præstation taget et betydeligt skridt op.
Den nye bil vejer 100 kg mindre end den foregående Rs6 plus med en ny otte-trins bil og 700Nm drejningsmoment, 0-62 km / h tager 3,9 sekunder-en fuld syv tiendedele hurtigere end den gamle bil. Der er nu også muligheden for at hæve hastighedsbegrænseren fra 155 km / h til 189 km / h, hvis du specificerer den dynamiske plus -pakke. Stop-start er nu standard og hjælper brændstoføkonomi og CO2-emissioner med at forbedre sig med henholdsvis 40 procent til henholdsvis 28,8 mpg og 229 g/km.
Stylingen er typisk begrænset – selv de blærede hjulbuer fra den forrige model er blevet byttet til glatte, forsigtigt forbedrede buler – mens sporbredden er vokset med 42 mm på hver side bagpå. En tydelig front-end-behandling opdeler en-ramme-gitteret i en øvre og nedre del-som en mulighed er den nederste del emblazoneret med 3D ‘Quattro’ bogstaver.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *