Uncategorized

Gridserve annoncerer, at Raft of New Motorway Electric Vehicle-opladningsknudepunkter

planer er blevet afsløret for en række nye elektriske køretøjer, der opkræver knudepunkter i det, der er blevet omtalt som Storbritanniens største opgradering af motorvejsindretningsnetværk.
Gridserve, der fik Ecotricity såvel som overtog det elektriske motorvejsnetværk af motorvej EV -opladere i juni, er allerede begyndt at bygge på 11 nye elektriske hubs med et yderligere ni planlagt.

Gridserve Electric Forecourt: Vi prøver Storbritanniens allerførste skræddersyede EV -opladningssted

Hver hub fungerer mellem seks såvel som 10 350 kW opladere – i stand til at tilføje 100 miles af variation til de nuværende elektriske køretøjer på kun 10 minutter. Hubs findes på motorvejsstationer over hele landet såvel som vil begynde at åbne i marts.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Gridserve ligeledes dybdegående planer for meget mere elektriske forgårter og overholder succesen med sin allerførste i Braintree. Bygningen er begyndt i Gatwick lufthavn, hvor 36 nye 350kW opladere vil blive installeret. Når stedet åbner i efteråret 2022, vil det tilbyde en café såvel som ventende lounge, med superhurtig Wi-Fi, et supermarked, et børnespilområde samt et EV-info-center.
En anden forgård er under bygning i Norwich, mens fire yderligere steder er godkendt planlægningstilladelse i UCKFIELD, Gateshead, Plymouth samt Bromborough.
Toddington Harper, administrerende direktør for Gridserve, sagde: ”Vores mål er at give bæredygtig energi såvel som at trin nålen på klimaændringer, såvel som det er netop det, vi gør – leverer.
”At få folk til elektriske biler er en enorm del af vores vision, men for at gøre det, skal opladning være grundlæggende såvel som gratis angst, hvorfor vi har skabt vores netværk fuldstændigt omkring chaufførernes behov og lytter til vores Kundernes behov såvel som at levere det allerbedste mulige niveau af kundeservice for at give tillid til, at folk kræver for at skifte til elektrisk overførsel i dag, otte år foran 2030 -forbuddet på [nyt, konventionelt drevet] benzin såvel som dieselbiler . ”
Klik lige her for vores liste over de allerbedste elektriske køretøjer til salg Ideel nu …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *