Mini Planer Triple Strike på rivaler med Design Shake-Up

Small har verificeret en større design ryster, der inkluderer planer om at etablere en mindre tre-dørs hatchback, en ny elektrisk crossover samt en større version af landsmanden . På nøjagtigt samme tid vil langsomt sælgende design som Cabriolet såvel som Clubman ud over plug-in hybrider blive droppet, da små tager de allerførste skridt til at ende med at være et altelektrisk brand.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Planen for Mini’s næste generation af køretøjer er ’80 procent ‘komplet, ifølge lederen af ​​Mini, Bernd Körber. Den allerførste af virksomhedens tre ‘kerne’-køretøjer, der dukker op i 2023, vil være en mindre tre-dørs luge, der er udviklet til at tage små tilbage til sine rødder af at etablere små, praktiske’ mobilitet ‘. Det vil fås i helt elektriske såvel som benzinformer.

Mini Electric Review

Når jeg talte udelukkende med Car Express, fortalte Körber os: ”Når jeg siger lille, antyder jeg, at jeg vil gøre en lille tre-dørs luge igen. I dag er der nogle begrænsninger for fodgængersikkerhed, men vi vil gerne, med hensyn til såvel stil som udvendig gøre tre-dørs klæk så lidt som muligt. ”
EV vil blive udviklet i Kina på en helt ny platform af Mini’s joint venture-partner Fantastic Wall, såvel som vil blive tilbudt globalt. Benzindesignet vil have nøjagtigt den samme stil såvel som dimensioner, men vil være baseret på BMW -gruppen, der ligger til grund for og udvikles på Mini’s Oxford -anlæg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *