Uncategorized

Watchdog: Fiesta -legeringer

er legeringshjulene på Ford Fiestas for svage til Storbritanniens veje? En Automobile Express -læser tror, ​​de er – og der er masser af vrede Fiesta -ejere på forskellige online fora, der er enige.
En legering på Anthony Lloyds Titanium TDCI -model i 2010 spændte efter kun 10 måneders ejerskab. Trowbridge Ford fortalte Anthony fra Westbury, Wiltshire, at den ikke var dækket af Fords etårige slidgaranti, idet han argumenterede for, at skaden var nede på hans kørestil.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Han betalte £ 150 for at erstatte det – og blev derefter forfærdet over at finde et sekund og derefter også et tredje hjul, der begyndte at spænde. Ford Forums viste, at dette var et almindeligt problem med Fiestas hjul, men virksomheden nægter at hjælpe.
Anthony stønede: ”Årsagen til at jeg gik efter en Ford var jeg forventet pålidelighed. Jeg var studerende på det tidspunkt, og jeg havde ikke pengeudbydere til problemer. Jeg bekymrer mig nu, når jeg kører lange afstande om, at et hjul vil spænde videre, hvilket kan være farligt. ”
Ford gik ikke tilbage, da vi ringede for at klage. Dens talskvinde indrømmede, at “klager, der vedrørte legeringshjulskader, ikke er usædvanlige i Storbritannien” og tilføjede: “Der har været nogle tilfælde, hvor Ford har bidraget til at reparere omkostninger som en gestus af goodwill.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *