New Nissan Juke Hybrid leverer op til 54mpg

som en pioner, når det vedrører elbiler, har Nissan været langsom med at elektrificere sin line-up. Men det kommer nu stærkt med en ny Juke Hybrid -model, der er en del af planen om at tilbyde et helt elektrificeret interval inden næste år.
Nissan lover, at Juke Hybrid’s benzinelektriske drivlinje vil give en reduktion på 40 procent i brændstofforbruget, mens mærket hævder, at op til 80 procent af byens rejser kan afsluttes på elektrisk strøm alene.

Top 10 bedste hybrid -SUV’er til at købe 2022

På baggrund af tech fra Alliance-partner Renault ligger Bonnet en 1,6-liters benzinmotor, der producerer 93bhp samt 148Nm drejningsmoment. Det er forbundet med en elektrisk motor leveret af Nissan, der maksimalt leverer 48bhp såvel som 205Nm, med den nye hybriddruntrain, der producerer 25 procent meget mere strøm end den benzin-kun juke, på 141bhp i alt.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

I lighed med teknologien i Renault Clio fodres den elektriske motor med et 1,2 kWH væskekølet batteri, mens de to strømkilder kører en smart “multimodal” koblingsfri automatisk gearkasse.
13

Dette er muligt takket være Renault-sourced 20bhp bæltestarter/generator; Juke -hybriden starter altid i elektrisk drevtilstand, såvel som Nissan siger, at der er fire ‘is’ gear såvel som to ‘EV -gear’ med synkronisering af de forhold, der er taget af af parret af elektriske motorer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *