Uncategorized

Ny Genesis Electrified GV70 SUV ankommer som Brands tredje elbil

Genesis GV70 SUV har fået en fuldt elektrisk transformation til at gå head-to-head med Audi E-Tron og Mercedes EQC. Kaldt Genesis Electrified GV70, denne nye nul-emissionsversion af GV70 bruger en dobbeltmotor firehjulstrækket opsætning af 483bhp, og bruger 350 kW hurtig opladningsevne.
Fra 2025 og fremefter vil enhver ny genesis, der blev lanceret, være elektrisk, og den elektrificerede GV70 følger den elektrificerede G80 Saloon og GV60 Coupe-SUV som brandets tredje EV.

Ny Genesis Elektrificeret G80 Luxury Saloon debuterer

Baseret på standard GV70 SUV modtager den elektrificerede variant mange justeringer, der sigter mod at forbedre effektiviteten og emballagen.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Udenfor er der et nyt front kofangerdesign med en glattere facia, der sigter mod at minimere aerodynamisk træk. De nederste gitre er integreret meget mere pænt inden for karosseriet, og uden kølingskravene i en forbrændingsmotor er den store Genesis ‘Crest’ gitter helt lukket, hvilket muliggør glattere luftstrøm over fronten af ​​bilen. Gitteret indeholder også en skjult opladningsport.
10

Andre steder er den elektriske GV70 udstyret med et nyt design af 20-tommer legeringshjul, og i fravær af et sæt halepipes har Genesis redesignet den bageste kofanger til et glattere, renere look.
Kabinen modtager også en række specielle design berøringer. Den elektrificerede GV70 bruges med et gletsjerhvidt interiør, der er trimmet i en række ‘miljøvenlige materialer’. Fraværet af en standard gearkasse og propaksel, der løber gennem midten af ​​bilen, har også muliggjort en lavere central tunnel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *