Uncategorized

Ny Citroen C3 WRC afsløret foran 2017 -sæsonen

Dette er Citroen C3 WRC, den endelige version af Rally Automobile, der vil bære håbet fra Briton Kris Mee i 2017 World Rally Championship.
Den helt nye maskine blev afsløret ved en begivenhed i Abu Dhabi og er udviklet til at samle’s nye regler, som tillader en større turbo-restriktor for øget effekt, en aktiv centerforskel til forbedret håndtering og mere ekstrem aerodynamik. Den sidste af disse ændringer er tydeligt synlige i den uudviklede bil med en betydelig bagvinge og aggressive skovle på C3’s forreste kofanger.
10
Om vores adsclose denne annonce

C3 WRC markerer Citroen Racings fuldtidsafkast til serien efter en trylleformular, da det franske brand koncentrerede sig om verdens turneringsbiler. Bortset fra Meeke har holdet tilmeldt franskmanden Stephane Lefebvre og irer Craig Breen, plus Sheikh Khalid al Qassimi. Den planlægger at køre to C3’er i åbningsrunderne, men på det tidspunkt, hvor WRC ankommer til sin ‘europæiske sæson’, fra Portugal i maj, skulle Citroen felt tre eller fire C3’er i hver begivenhed.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Meeke har brugt store dele af 2016 på at udvikle bilen – selvom hans begrænsede syv -rally -program stadig gjorde det muligt for ham at kræve to sejre. Citroen Racing siger, at C3 har samlet mere end 9.500 km (6.000 miles) test, overalt fra Frankrig og Finland til Portugal og Wales.
10

Citroen Racing Team -chef Yves Matton sagde: ”De tidligere verdensrallybiler blev typisk kritiseret for at have manglet aggressivitet på bestemte punkter. Jeg tror, ​​at rallying forblev spektakulær med hensyn til landskabet og baggrund af begivenhederne, men bilerne manglede utvivlsomt en vild, skør side. Jeg tror, ​​vi vil se det igen nu. Jeg håber, at ændringerne vil stimulere interessen blandt yngre fans og vil have en positiv effekt på mesterskabet. ”
Han beskrev Meeke som ”vigtig” for programmet og sagde: ”Vi havde brug for en leder, der havde masser af teknisk erfaring og viden med hensyn til udvikling. Kris har udviklet racerbiler til PSA -gruppen i mere end ti år. Han er uddannet ingeniør, og det betyder, at han har været i stand til at give detaljeret analyse på bestemte punkter. Han er uden tvivl en af ​​de vigtigste grunde til, at vi var i stand til at holde os til tidsplanen og opfylde vores mål. ”
Relaterede videoer fra Autovia

Citroen DS3 WRC Rally Automobile Ride – Auto Express

Videoafspilning

Citroen DS3 WRC Rally Automobile Ride – Auto Express

17/10/12

2021 Bowler Defender Challenge Review: Flad …

06/08/21

Ny 2021 Citroen C3 Aircross Review: The …

07/07/21

Ny 2021 Citroen C3 Aircross – Et frisk look …

04/06/21

Citroen C3 ansigtsløftning på Geneva Motor Show 2013 …

05/03/13

Citroen Ami Buggy: Ami bliver endnu mere skræmmende! | …

01/03/22

Meks største rivaler for WRC-titlen 2017 vil være fire gange mester Sebastien Ogier, der er tilsluttet Cumbria-baserede M-Sport for at drive en Fiesta WRC, belgisk Thierry Neuville i Hyundai og den finske stjerne Jari-Matti Latvala, der vil køre Toyota’s All’s -Ny Yaris WRC. Sæsonen starter den 20. januar med den berømte Rallye Monte-Carlo.
Hvad synes du om Citroens nye C3 WRC? Kan det vinde 2017 -titlen? Fortæl os nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *