Ny Renault Megane E-Tech PHEV til salg fra £ 29.495

Renault Megane E-Tech Plug-In Hybrid Hatchback tilbydes at bestille i Storbritannien nu, med omkostninger, der starter fra £ 29.495. Den allerførste leverancer vises i september, hvor Megane konkurrerer med andre plug-in husholdningshatchbacks som Skoda Octavia IV såvel som den nye Peugeot 308 PHEV.
Som en del af Megane E-Tech’s lancering har Renault ligeledes droppet al ikke-hybrid benzin såvel som dieseldesign fra Megan’s line-up, hvilket kun efterlader plug-in hybrid drivkraft i både hatchback såvel som ejendoms line-ups .

Ny Renault Megane Sport Tourer E-Tech PHEV 2020 Review

Megane e-tech-købere har mulighed for to specifikationer: ikonisk såvel som R.S. Linje. Førstnævnte kommer som grundlæggende med 16-tommer legeringshjul, front såvel som bageste parkeringssensorer, kromtrim samt privatlivets glas. Der er ligeledes et greb om sikkerhedsudstyr, der inkluderer advarsel om afgang af bane, anerkendelse af webtrafik og automatisk højstråle.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Indvendigt er der et læderratt, automatisk klimakontrol med dobbeltzone, et tilpasseligt omgivelseslysningssystem, rengøret aluminiumsbeklædning samt sort polstring. Teknologimæssigt er der en 10-tommer digital gauge-klynge samt et syv-tommer infotainment-system med Android Auto samt Apple CarPlay-forbindelse.
10

Priser for den stilfulde Megane E-Tech R.S. Linie begynder fra £ 31.495. Opgraderinger over det ikoniske design inkluderer 17-tommer legeringshjul, mere aggressiv front såvel som bageste kofangere, et bagfra-kamera samt en håndfri parkeringsfunktion. Aktiv nødbremsning er ligeledes standard.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *