‘Elektroniske sikkerhedshjælpemidler er ikke altid så sikre, som de ser ud’

Hvad er poenget med et elektronisk sikkerhedssystem, hvis det i praksis gør dig stresset bag rattet og er grundlæggende noget, du automatisk ønsker at slukke I mange af tiden?
Jeg taler her specifikt om Lane Assist -systemet i den nye Audi A6. Nu har masser af moderne Exec -biler lignende sådanne systemer monteret, men ikke en af ​​dem, efter min erfaring, er programmeret til, at Lane Assist -funktionen er på fra det øjeblik, du starter motoren. I den nye A6 er den imidlertid der ved opstart, ligesom det eller ej. Hvilket indebærer, at styringen forsøger at udvikle et eget sind – især på motorveje – så snart du begynder at køre.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Så hvad laver du? Du begynder at rulle gennem menuerne på den nye 10,1-tommer berøringsskærm og prøver at finde undermenuen markeret “Lane Assist-On/Off.” Og i processen tager du øjnene væk fra vejen flere gange i din hektiske søgning for at slukke for funktionen. Og i sidste ende undlader du at finde den bedste undermenu-fordi den ikke findes.
• Ny Audi A6 -gennemgang
Til sidst opdager du, at den eneste måde, du kan slukke for systemet, er ved at trykke på en lille knap, der skjuler sig selv i bunden af ​​den mindre 8,6-tommers berøringsskærm, den der sidder under den vigtigste berøringsskærm. Og så, og først da, føler du, at der er vist en følelse af normalitet inden for styringen. Og til sidst føles det som dig, og kun dig, har kontrol over din egen bane, når du bag rattet på den nye A6.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *