Unikke Rolls-Royce Wraith produceret til Abu Dhabi-køber

Rolls-Royce har samlet en skræddersyet Wraith til en af ​​sine Abu Dhabi-klienter. Det er blevet døbt “Wraith – påvirket af Jorden” og har en holdning af styling -justeringer såvel som kreative blomstrer, der fokuserer på vores planetes omgivelser i kosmos.
Motorhjelmen af ​​denne specielle Rolls-Royce Wraith har et stykke luftbørstet kunst, der repræsenterer nøjagtigt, hvordan Mellemøsten ser ud fra det ydre rum. Kunstværket tog meget mere end 100 timer at gennemføre, såvel som er modregnet af en skræddersyet smaragdgrøn instruktørlinje, der integrerer solen såvel som de otte planeter i solsystemet.

Top 10 fineste avancerede biler og lastbiler for at få 2022

Resten af ​​denne engangs Wraiths karosseri er afsluttet i kongeblå, hvilket repræsenterer de 75 procent af jordoverfladen, der er dækket af vand.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Indvendigt har Rolls-Royce monteret Moccasin læderbeklædning, der efterligner sandet fra Emirates ørkener. Dette er balance ud af Cobalto Blue accenter såvel som smaragd miljøvenlig rør, der spejler vandveje såvel som verdens grønne omgivelser.
Der er ligeledes en speciel finer på instrumentbrættet, der bærer et foto-realistisk luftbørstet satellitbillede af Mellemøsten. Et specielt sæt løbeplader såvel som speciel grafik til infotainment -systemet, der viser en silhuet af solsystemet, ligeledes funktion. Endelig har Rolls-Royce installeret en speciel headliner, ligeledes broderet med solsystemets planeter.
Ligesom den grundlæggende WRAITH drives “Inspired of Earth” -udgaven af ​​en dobbelt-turboladet 6,6-liters V12-motor, der skaber 624bhp, samt 870Nm drejningsmoment. Strøm føres til baghjulene ved hjælp af en otte-trins automatisk gearkasse, såvel som Rolls-Royce angiver, at de 2,4-ton high-end coupe vil sprænge 0–62 mph sprint på 4,5 sekunder.
Hvad laver du af Rolls-Royce “Wraith-påvirket af Jorden?” Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *