Uncategorized

21% stigning i over-90’erne, der overgiver kørekort

Antallet af bilister i alderen 90 år samt overgivende deres kørekort øgede 21,2 procent sidste år, viser officielle tal.
I 2019 overgav 8.014 over-90’erne frivilligt deres kørekort-op fra 6.612 i 2018. Denne stigning på 21,2 procent år til år er stigning i væsentlig grad større end det 9,7 boost, der skete mellem 2017 såvel som 2018.

Antal ældre bilister forbudt af medicinske grunde skyrockets

DVLA (driver såvel som billicensbureau) -data udsatte ligeledes et 146,2 procent -løft i antallet af bilister i alderen 100 såvel som over at give deres licenser i 2019.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

I henhold til pensionsfirmaets ansvarlige liv, der erhvervede dataene ved hjælp af en fleksibilitet i informationsanmodningen, kunne spidsen i over-90’erne, der overgav deres licenser, have været drevet af kampen ud af Edinburghs køretøjs uheld sidste år, hvilket var genstand for En hel del pressedækning.
Den 17. januar 2019 trak prins Philip-som var 97 år gammel på det tidspunkt-på en hektisk vej nær Sandringham-ejendommen i Norfolk, idet han ikke leverede metode til et køretøj, der allerede var på vejen, som derefter styrtede ned i ham.
Ansvarligt liv erklærer, at denne forekomst kan have “givet en vågne kontakt os til de ekstremt ældre, der stadig lovligt kommer i køresædet”.

Politiet skal begynde veje ved siden af ​​øjenprøver for chauffører

Selvom enhver form for bilist kan få deres licens tilbagekaldt af medicinske grunde, er der ingen lovlig alder for nogen at stoppe med at køre, med folk, der ofte er overdraget til den hårde opgave at spore deres ældre pårørende til at køre.
Steve Wilkie, udøvende formand for det ansvarlige liv, kommenterede: ”Hvornår skal man stoppe med at køre en af ​​vores mange hårde beslutninger i det senere liv. For masser af pensionerede bilister indikerer det at give slip på et tegn på deres uafhængighed, selvom de kun foretager lejlighedsvis tur til de regionale butikker.
”Ældre alder er ligeledes grusom og kryber op på dig, hvilket gør det umuligt at bedømme det allerbedste tidspunkt at hænge rattet op såvel som at få en taxa snarere end soldat i et år mere. Prins Philips ulykker ser imidlertid ud til at have jogget et fantastisk antal mennesker til at konfrontere denne hårde beslutning head-on. ”
Tror du, at dette er et godt tegn? Lad os forstå dine tanker i kommentarerne nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *