Jaguar XKR-S GT Exposed

The Jaguar XKR-S GT er blevet afsløret på tærsklen til New York Motor Show. I øjeblikket begrænset til kun 30 biler til det nordamerikanske marked (selvom der muligvis er stillet en højre drivversion, hvis efterspørgslen i Storbritannien er tilstrækkelig), er XKR-S GT designet som den ultimative vejgående version af XK Coupe .
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Når man tager XKR-S som base, overføres den nuværende 542bhp 5,0-liters supercharged V8-motor såvel som seks-trins automatisk gearkasse over uændret. Imidlertid har Jaguar tilføjet et særligt slående bodykit for at adskille XKR-S GT fra hinanden.
Der er en carbonfiber foran splitter end udsletter 60 mm foran den oprørte forreste kofanger, plus små kulfibervinge såvel som hjulforlængelser designet til at forbedre effektiviteten af ​​strømmen af ​​luft omkring bilen såvel som ind i motoren som bremser til yderligere afkøling.
Der er ligeledes yderligere ventilationsåbninger i motorhjelmen, en bageste diffusor med kulfiber samt en betydelig bagvinge, som Jaguar hævder, producerer 145 kg downforce, når bilerne og lastbilen rejser ved sin 186 km / h begrænsede tophastighed. Tophastigheden er nøjagtigt den samme som den rutinemæssige XKR-S, men tiden på 0-60 mph falder fra 4,2 til 3,9 sekunder. Jaguar hævder, at det er i stand til et under 7 minutter 40 sekunders skød af Nurburgring Aing såvel som måske ramt over 200 km / h med begrænseren fjernet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *