Ny 2021 Porsche Macan Facelift får nyt look og meget mere Power

Porsche har givet sin bedst sælgende model – Macan SUV – en anden ansigtsløftning for 2021. Designrevisionerne er subtile, selvom det er ikke overraskende, da Macan var Givet en stylingopdatering så sent som i 2019. Der er stadig en ny frontkofanger med en karakteristisk kropsfarvet indlæg såvel som en meget mere aggressiv bagdiffusor med en 3D-struktureret overflade.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Dørspejle med sportsdesign er nu standard på alle modeller, ligesom LED -forlygter med Porsches dynamiske lyssystem, og der er syv nye hjuldesign at vælge imellem. Der er også 14 yderligere malingsfarver, inklusive papaya metallisk, gentian blå metallisk og python grøn, som findes på andre Porsche -modeller.

Ny Porsche Macan Facelift Prototype Review

Interiøret er også blevet bragt i overensstemmelse med resten af ​​rækkevidden med en ny midtkonsol, der bruger haptiske berøringsoverflader i stedet for knapper, selvom 10,9-tommers berøringsskærm infotainment-system er uændret.
Der er en stubbier gearvælger og et nyt GT -sportsratt, der er lånt fra den nuværende 911. Andre steder kommer Porsches analoge ur på toppen af ​​instrumentbrættet som standard, mens kontrastering af syning nu er tilgængelig i Gentian Blue, Papaya og Crayon.
14

De mange væsentlige ændringer er mekaniske, hvor Macan, Macan S og Macan GTS alle får en strømforøgelse og chassisrevisioner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *