Bilproducenter skubber europæisk kompensation til ændring af CO2 -mål i kølvandet på coronavirus

En række biler og lastbilproducenter har skrevet til den europæiske kompensation, der spørger, om “visse regler” kan ændres på grund af vanskeligheder forbundet med Coronavirus -udbruddet. Automobile afslører forstår, at de ønskede ændringer bekymrer sig om, hvorvidt hårdt kuldioxidmål for 2020 kan blive forsinket.
Bilproducenter er nødt til at sørge for, at alle biler og lastbiler, de tilbyder, udsender – på typisk på tværs af alt salg – ingen meget mere end 95 g/km kuldioxid (CO2) fra 2020 såvel som 2021 eller beskæftiger sig med betydelige bøder fra Kommissionen. Men med forhandlere lukket i hele Europa, da landene går i lockdown for at bekæmpe Coronavirus -udbruddet, er producenterne ængstelige for, at de ikke er i stand til at tilbyde de renere biler og lastbiler, der er nødvendige for at tilfredsstille de 95 g/km mål.

Covid-19: Hvad det indikerer for bilister såvel som biler og lastbilindustri

Auto afslører forstår, at specifikke bekymringer omgiver ‘super-credits’-som muliggør hver biler og lastbil med CO2-emissioner på 50 g/km eller mindre, der tilbydes at tælle som to biler med lav emission, hvilket i høj grad minimerer registrerede flåde typiske emissioner.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Men med forhandlere lukket, kan elbiler og lastbiler såvel som plug-in hybrider, der ville gøre det muligt at erklære, at disse superkrediteringer kan erklæres. Super-kreditsystemet er en masse generøst i år, hvor hver biler under 50 g/km og lastbil tilbydes tælling for to biler i 2020, men kun 1,67 i 2021, samt 1,33 biler i 2022. Med forhandlere, der er potentielt lukket for for Måneder er producenter som et resultat af at gå glip af den mest nyttige tid til at sælge EV’er såvel som PHEV’er.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *