Luksus Cadillac Escala Coupe Wafts ind i 2016 LA Show

Cadillacs high-end fire-dørs coupe-koncept, Escala, er blevet afsløret for offentligheden på Los Angeles Motor Show 2016. Det er meget som BMW 6-serien Gran Coupe såvel som New Porsche Panamera, dog inkluderer amerikansk stil af spandbelastningen.
Navnet Escala er tæt på Escalade-som henviser til Cadillacs enorme 8-personers high-end SUV. Bortset fra deres avancerede mål kunne de to biler imidlertid ikke være mindre ens – Escala er lav, glat såvel som stilfuld. Det er baseret på den nøjagtige samme platform som Cadillacs eksisterende CT6, men akselafstanden er blevet strakt med 4,7 tommer såvel som køretøjet er seks tommer længere.
27

På fronten sidder en ny fortolkning af Cadillacs traditionelle gitter, indrammet af Slim LED-forlygter såvel som dristige, L-formede kørelys om dagen. Hele stilen er temmelig meget mere delikat end Cadillacs nuværende line-up-A såvel som C-søjler er tynde efter en moderne bils standarder, såvel som vingespejle er små.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Vindueslinjen er indrammet med surringer af Chrome, såvel som der er et panoramisk glas tagdækningssystem for at garantere, at interiøret føles så luftigt som noget andet på vejen. Rund bagpå, Boomerang-formede LED-baglygter dekorerer en bagenden med lette fold.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *