Ny lille luge på metode

Den næste generation af Tiny vil blive solgt som en fem-dørs luge som en del af en line-up, der muligvis strækker sig til så mange som 10 bodystyle.
Den traditionelle tre-dørs luge vil forblive “toppen af ​​mærket”, men den rummelige fem-dørs vil være det allerførste design i en ny sort, der vises i 2014 ved hjælp af en ny platform, der deles med BMW.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Designer Adrian Van Hooydonk fortalte Auto Express: “Med den tredje generation af Mini er det måske tid til at prøve noget eksperimentelt.”
Vores specielle billeder udsætter nøjagtigt, hvordan fem-dørs vil forme sig, med to forkortede døre på hver side såvel som en noget mere bulbøs form bagpå. Som med klubben får fem-dørs et ekstra sæt mindre vinduer til at hjælpe med at forbedre bageste synlighed.
Ingeniører sigter mod at frigøre lidt mere kabineområde i den næste generations tre-dørs alligevel, men alsidigheden af ​​den nye platform bør give Tiny mulighed for at strække akselafstanden i fem-dørs såvel som at give mere bagudben.
Der er lidt mere af et bageste overhæng end i tre-dørs, som også skulle adressere Mini’s berygtede Little Boot. såvel som dette ekstra område såvel som praktisk vil forbedre bilens charme for familier såvel som markeder, der kræver mere plads, som USA. Mærket kan heller ikke betale for at blive efterladt af lidt premium fem-døre som Audi A1 Sportback.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *