Uncategorized

Toyotas nye sikkerhedsteknologi kan tale med vejen og andre biler

Toyota har annonceret planer om at bringe en række aktiv sikkerhedsteknologi til markedet, herunder køretøj til køretøj og køretøj til infrastruktur, der kan vises i kommunikation Dens modelopstilling allerede i næste år.
Teknologien, der går ud over de nuværende producenters radar- og kamerabaserede faresystemer, er afhængig af de trådløse frekvenser fra integrerede trafiksystemer, der overvåger trafikstrømmen og forskellige andre vejændringer. Den samme frekvens kan bruges til at ‘tale’ til andre biler i nærheden af ​​dig.
I en situation, hvor du ankommer til et kryds uden nogen klar visning, opdager sensorer møde trafik eller fodgængere på vejen og viser oplysningerne på din bils instrumentbræt. Individuelle køretøjer kan også indikere deres tilstedeværelse og vise en advarsel, så chaufføren kan gribe ind for at undgå en hændelse.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• sikreste biler på markedet
Systemet kan endda bruges til at forbedre radarstyret cruise control ved at holde et tættere øje med, hvad køretøjet foran vil gøre for at tillade glattere og sikrere acceleration og bremsning. Det japanske firma hævder, at det arbejder tæt sammen med regeringer og bærer agenturer, så det kan rulle teknologien ud til brug i den nærmeste fremtid.
Japanske Toyota- og Lexus -modeller modtager sandsynligvis systemerne først, men USA og Europa burde ikke være langt bagefter.
Ved siden af ​​dette har det japanske firma foretaget ændringer i sine adaptive-ledede forlygte-systemer for at gøre det muligt for individuelle LED’er automatisk at blive kontrolleret for at belyse vejen foran uden blændende andre chauffører. Denne funktion vil rulles ud over premium Toyota og Lexus Automobiles næste år.
Tror du, at Active Safety Tech skal rulles ud til alle biler? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *