Uncategorized

Smart Fortwo Brabus Spied

Nu er den rutinemæssige Vise Fortwo dukket op, at tuningsfirmaet Brabus kan komme på arbejde med at producere den officielle go-hurtigere hot hatch-version. Nye spionskud viser, at Brabus får et skræddersyet frontgitter såvel som bodykit, lavere profildæk samt en dobbelt-exit udstødning. Ligesom de foregående iterationer af Brabus-Fettled Fortwos, vil 2015-designet bruge en turboladet bagmonteret tre-cylindret motor.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Brabus ‘blæser pumper 898cc Motors strøm fra den rutinemæssige Fortwo Turbos 89bhp nord for 110bhp samt driver baghjulene. For første gang vil en håndbog Gearbox gøre det til en varm smart, såvel som derudover er der gode nyheder i transmissionsafdelingen tilgængelig i typen af ​​den automatiserede håndbog med den automatiserede håndbog. Brabus har i stedet fået adgang til Mercedes A-klasse familiens syv-trins dobbeltkoblings paddleshift-gearkasse.
Mercedes ‘ræsonnement for at have Brabus Fettle den dinky kloge snarere end sine egne interne tunere AMG er to gange. For det første er der arvelementet-Brabus Smarts har noget af en kult, der overholder blandt fans af bybilen, såvel som diehards ønsker at se afstamningen af ​​Brabus-Badged Tots fortsætte for den nye version.
Den anden, mindre følelsesladede grund er, at AMG er lige så godt hektisk at have et helt nyt design – et, det aldrig har åndet før – tilføjet til sin portefølje. I øjeblikket vanskeligt at arbejde på at underskrive flagskibet AMG GT Sports Car såvel som med den nye C63 AMG såvel som ML Coupe AMG, der venter i vingerne, har AMG masser på den plade, så at sige. Brabus ‘funktion som go-to-spannermen for UPRATERATE SMARTS er ekstremt meget sikker.
Med den nye kloge Forfour, der deler sine drivetrain-elementer med to-personers Fortwo, er det muligt, at Brabus vil vende sin interesse til den kloge supermini med tiden. Officielt er der planlagt ingen Renaultsport-version af den tilhørende Renault Twingo, så en ny klog Forfour Brabus ville levere en tiltalende bagerste performance-bybiler og lastbil til at konkurrere med Suzuki Swift Sport samt Fiat 500 Abarth.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *