Uncategorized

Jaguar Land Rover til at lede britiske førerløse biler og lastbilforsøg

Jaguar Land Rover samt Ford vil føre metoden i førerløse biler og lastbiltest i Storbritannien fra januar næste år.
De to producenter sammen med Coventry Council, Milton Keynes Council, University of Oxford, University of Cambridge, det åbne universitet, AXA -forsikringsdækning samt anden forretning er en del af konsortiet (kaldet UK Autodrive), der har vundet regeringens £ 10m ‘Introduktion af førerløse biler’ konkurrence.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Dette vil se en semi-autonom sort rover kontrolleret under ægte verdensforhold på veje omkring Coventry såvel som Milton Keynes, skønt UK Autodrive har udtalt, at målet ikke er fuld autonomi, men en rejsende biler og lastbil, der er i stand til at være autonom for en del af tiden.
• Uanset hvad du kræver at forstå om førerløse biler
Gruppen vil også udvikle sig såvel som at undersøge lette selvkørende bælge oprettet til fodgængerområder. Jaguar Land Rovers forskere vil derefter hjælpe med at etablere Human Maker Interface (HMI) -metoden samt føre de virkelige forsøg på disse teknologier i disse POD’er.
Gruppen vil ligeledes fremlægge en række gennemførbarhedsstuidier for at give indsigt til bilproducenter, byer, industrielle operatører, lovgivere såvel som forsikringsselskaber til at etablere de juridiske rammer for udrulning af autonom mobilitet.
• Efterårserklæring 2014
Tim Armitage, UK Autodrive Job Director, Arup, sagde: ”Det britiske Autodrive-konsortium samler kompetence i verdensklasse, der vil hjælpe den britiske indstilling selv som førende inden for fremskridt såvel som vedtagelse af autonome køreteknologier.”
Dr. Wolfgang Epple, direktør for forskningsstudie såvel som teknologi, Jaguar Land Rover, sagde: ”For effektivt at introducere førerløse biler kræver vi virkelig at fokusere på chaufføren ud over fodgængere såvel som andre trafikanter.
“Så vi undersøger HMI i biler og lastbiler såvel som selvkørende bælg for at sikre, at alle vejpersoner forstår, accepterer såvel som støtte disse nye såvel som interessante teknologier. Vi kræver for at give alle tillid til, at en biler og Truck eller pod, der kører rundt med bit eller ingen menneskelig input, er en sikker, levedygtig såvel som tilfredsstillende oplevelse. ”
Er du glad for at se selvkørende biler og lastbiler på britiske veje? Lad os forstå dine tanker i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *