Uncategorized

Audi A1 og Audi Q2 får ikke opfølgningsmodeller

Audi A1 City Car og Q2 crossover vil blive akset fra Audis line-up i slutningen af ​​deres nuværende livscyklus. I en officiel erklæring sagde mærket, at det planlægger at dirigere sin indsats væk fra små biler og kaste flere ressourcer på dets større biler og elektrificering.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Den officielle erklæring lyder: ”[Den nuværende Q2] er her for at blive i nogen tid fremover. Vi taler om nogle få år her. Vi kan dog bekræfte, at der ikke vil være nogen direkte efterfølger af Audi Q2, når det er udfaset om et par år. ”Audi placerer sig definitivt som et premiummærke i gruppen. Som sådan begrænser det sit modelområde nedad, mens den udvides opad. Den systematiske elektrificeringsstrategi vil også spille en nøglerolle her. Fra 2026 lancerer Audi kun nye all-elektriske modeller. ”

Audi lancerer den endelige benzin- og dieselbiler i 2026

Mens vi har kendt, at A1 var på tynd is siden februar sidste år, kommer Q2’s død som mere overraskelse. I et interview sidste år fortalte Audis administrerende direktør Markus Duesmann Auto Express, at den kompakte SUV muligvis indtager stedet for A1 i brandets line-up og sagde: ”Vi vil helt sikkert tilbyde Q2-det kan være det nye indgangsniveau for os . “

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *