Saleen bekræfter elbil i udvikling

Amerikansk superbilproducent Saleen har bekræftet, at den udvikler en ny elbil, som vil blive forhåndsvisning med skala -designmodeller engang næste år.
De fleste af de tekniske detaljer er stadig ukendte på dette tidspunkt, men virksomheden hævder, at dens nye model vil være “i modsætning til noget i øjeblikket på markedet. Kast dine forudfattede forestillinger og forventninger. Denne bil vil være revolutionerende i sin æstetik og mekanik ‘
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Saleen ser ud til at have opdaget den aktuelle tendens og optagelse af elbiler. Steve Saleen, administrerende direktør, Saleen Automotive Inc sagde: ”Vi har til hensigt at komme ind på dette marked med en levering, der er virkelig innovativ og giver styling og håndværk, der er forbundet med Saleen Automotive -mærket. Det hurtige tempo i udviklingen inden for elbilteknologi gør vores indrejse i denne markedsindustri rettidigt og burde fremskynde færdiggørelsen af ​​dette projekt. ”
Saleen’s mange velkendte model, S7, blev produceret mellem 2000 og 2004, men var ikke tilgængelig for at købe i Storbritannien og indeholdt en 7,0-liters V8 og blev efterfulgt af en dobbelt-turbo-version, der havde en 248 km / t tophastighed. Den forestillede bil er Saleen S5s og er mærkets sidste konceptbil, der blev afsløret på New York Motor Show helt tilbage i 2008.
Hvorvidt dette nye koncept vil indeholde en ny stylingretning eller holde sig til den velkendte brede, lave form som resten af ​​brandets modeller. Vi bliver nødt til at vente og se, hvilken retning Saleen tager for at bygge en EV.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *