Lagonda Vision Idea Previews EV Future i Genève

The Lagonda Vision Idea er blevet udsat på Geneva Motor Show, der forhåndsvisning af Aston Martin-undermærkets autonome såvel som elektriske fremtid.
Aston States Lagonda er det “første high-end-brand, der udelukkende er drevet af nulemissioner Powertrain Technologies”. Dets allerførste design som et selvstændigt brand, Vision Concept, er en autonom firehjulstræk limousine med område for fire voksne. Lagonda Bosses Insurance hævder, at den vil tilbyde en rækkevidde på 400 km, såvel som kan opkræves fuldstændigt fra fladt på kun 15 minutter.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• All strømmen fra 2018 Geneva Motor Show
Ved at oprette visionideen fra bunden af, har Lagondas stil såvel som ingeniørteam været i stand til at udforme bilerne og lastbilen i en metode, der drager fuld fordel af de aktuelle fremskridt inden for elektrificering såvel som autonome køreteknologier.
22

Marek Reichman, Aston Martin EVP såvel som Chief Innovative Officer, sagde: “Elektrificeringstransformationen indikerer, at der ikke længere er nogen form for krav til heste såvel som vogndesign.”
Den fejede tilbage-form er snarere i modsætning til noget i øjeblikket i serieproduktion såvel som ekstremt forskellig fra de sidste biler og lastbil for at bringe Lagonda-badget-Aston Martin Lagonda Taraf. Den lange såvel som lav form suppleres med et stort glashus, mens skarpe folder giver det en stilfuld dynamik. Næsen har en stor Lagonda -badge såvel som på trods af manglen på motor er der et lavt gitter med lodrette lameller. Lyse LED -lys i alt udseendet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *