Volvo annoncerer nye Google-drevne infotainmentfunktioner til nuværende modeller

Volvo var den første bilmarked, der brugte Google In-Car Tech, og nu tager det svenske firma partnerskabet et trin yderligere ved at introducere en masse mere betydelig Google Assistant og YouTube-funktionalitet til alle Volvo-modeller, der bruger et Android-drevet infotainment-system.
Volvos bruger allerede mange Google-tjenester og apps som Google Maps og Google Assistant, men stemmekommmandsystemet vil nu være meget mere dybt indlejret i bilen. Ejere kan bruge deres mobiltelefon eller Google Smart Home -enheder til at forberede de indvendige klimaindstillinger inden en rejse, for eksempel, og endda låse og låse deres bil op. Følsomme kommandoer som dette kræver dog to-faktor-godkendelse.

Volvo XC60, S90 og V90 får nye Google-drevne infotainmentsystemer

Ved at give kunderne mulighed for at oprette forbindelse til deres biler eksternt, har Volvo også til hensigt at tilføje nye funktioner, såsom opladning af planlægning for sine PHEV og elektriske modeller. Google Assistant -opdateringen ankommer til de kommende måneder for eksisterende Volvo -ejere.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Mærket tilføjer også en YouTube -app til sin infotainment -suite, hvilket giver passagererne mulighed for at streame videoindhold, mens bilen er stationær. Ifølge Volvo er tjenesten beregnet til at blive brugt, mens den er på en ladestation eller venter på en takeaway, for eksempel. Volvo bruger også ubegrænsede mobildata, hvilket giver mulighed for konstant streaming, så længe der er et pålideligt signal.
Henrik Green, Chief Product Officer hos Volvo, sagde også, at “andre større streamingtjenester snart kommer”, hvilket kan indikere, at Netflix og Amazon Fire TV vil gøre deres vej til Volvos i fremtiden.
Ved siden af ​​meddelelsen er der gjort meget mere nye apps til rådighed for Volvo -ejere, såsom Sygic og FlitSmeister Navigation Apps, Parkwhizz og Spothero til parkering og ChargePoint og Plugin -opladningsapps.
Tjek de bedste biler til infotainment, forbindelse og elektricitet …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *