Uncategorized

Ny 2021 Volkswagen Taigo Coupe-SUV til salg fra £ 21.960

De nye Volkswagen Taigo Coupe-Crossover er blevet salg i Storbritannien med prisfastsættelse og specificerede specielle detaljer. Taigo-livet på entry-level koster fra £ 21.960, med R-Line-trim på topniveau, der leder en tre-lags sort til £ 26.150.
Taigo er baseret på Volkswagens sydamerikanske markedsnivus SUV, men mærket har “teknologisk tilpasset bilerne og lastbilen til Europa”, hvilket giver det meget meget mere avanceret sæt samt tilføjer en Europa-kun, stilfuld R-line trim til line-up.

Ny Volkswagen T-Cross Black Edition 2021 anmeldelse

Som et resultat – såvel som afhængigt af trimniveau – vil Taigo blive tilbudt med funktioner, der typisk opdages på større, meget mere premium biler, såsom VW’s IQ.Light LED adaptive matrix forlygter såvel som iq.travel hjælpe semi -autonom krydstogt styring.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Et digitalt strejf samt en infotainment -skærm så meget som 9,2 inches i diameter, der kører VWs nyeste MIB 3.1 -operativsystem, vil også være tilgængeligt.
Volkswagen Taigo: Motorer såvel som drivlinjer
Taigo er baseret på VW-gruppens MQB A0-platform, der understøtter polo såvel som T-Cross såvel som T-ROC-SUV’er, så den vil bruge en lignende række motorer.
Det 1,0-liters TSI-tre-cylindrede turboladede benzin-system vil omfatte hovedparten af ​​line-up i 94bhp samt 108bhp-formularer; Førstnævnte vil være knyttet til en fem-trins håndbog transmission samt sidstnævnte en seks-trins manuel. En syv-trins DSG-dobbeltkoblingsautomat vil blive leveret på 108bhp TSI 110 som en mulighed. Det mest potente motorvalg vil være en 1,5 TSI-fire-cylindret turbo-enhed, der skaber 148bhp såvel som parret udelukkende med den syv-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *