Uncategorized

Ex-Peugeot-leder af Style Gilles Vidal slutter sig til Renault

Tidligere Peugeot-stil Chief Gilles Vidal er blevet udnævnt til en senior stilfunktion i Renault, to dage efter at have annonceret sin afgang fra Peugeot.
I september deltager han med gruppens nuværende vicepræsident for forretningsdesign, Laurens van den Acker, der har haft sin indstilling siden 2009.

Ny 2020 Peugeot 3008 Facelift: UK -omkostninger bekræftet

Som Peugeots tidligere stilchef var Vidal medvirkende til at producere Peugeots Sharp Looking Present line-up. Han tog tøjlerne på Peugeot i 2010 såvel som siden har overvåget frigivelsen af ​​den seneste 208 Supermini, 2008, 3008, samt 5008 SUV’er samt 508 Saloon samt ejendom.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Indtil nu har Vidal tilbragt hele sin karriere på PSA; Før Peugeot arbejdede han på Citroen og sluttede sig til i 1996, hvor han overvågede stilen på C4 såvel som C4 Picasso.
Når vi talte om udnævnelsen, sagde Laurens van den Acker: ”Gilles har en intim forståelse af at producere stærke såvel som tiltalende designledede mærker. Hans almindeligt anerkendte oplevelse, hans følelse af innovation såvel som entusiasme for stil vil være fantastiske aktiver for Groupe Renault. ”
Vidals besøg udgør et dobbeltkupp for Renault, der overholder det nylige besøg af ex-sæde/Cupra-designer Alejandro Mesonero-Romanos.
I mellemtiden har Matthias Hossann fyldt Vidals ledige omgivelser i Peugeot og bevæger sig op fra sin nuværende funktion som Peugeots hovedkøretøjer. Der blev Hossann krediteret stilen på E-Legend-konceptet.
Fremtiden for alpin, der skal undersøges som en del af Renault -udgiftsskæringsforanstaltninger …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *