Stellantis dræber Alfa Romeos ‘Giorgio’ platform for isbiler og lastbiler

Alfa Romeo har verificeret, at den snart vil økse baghjulstræk Giorgio-platformen, som mærket Giulia Saloon såvel som Stelvio SUV-design er baseret på.
Nu, som en del af Stellantis -gruppen af ​​Brand’s, vil de fleste af den italienske producentens fremtidige design gå videre til Stellantis -gruppens elektriske trisede Stla Big PlaForm, som vil være i stand til at rejse så meget som 497 miles på en enkelt opladning.

Stellantis kortlægger fremtidige EV -platforme med så meget som 497 miles af variation

Alfa Romeos administrerende direktør, Jean-Phillppe Imparatato, bekræftede: ”Vi arbejder på den store platform af Stellantis såvel som vi ikke længere vil bruge Giorgio.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

”Vi må drage fordel af mængderne for at tage alle mulige chancer såvel som at bringe en EV -sort til Alfa Romeo, dog altid med berøringen af ​​Alfa Romeo.”
Stellantis vil dog ikke helt opgive Giorgio -understøttelsen. En tilpasset version af chassiset vil blive integreret i gruppens nye fireformede platformstruktur, der vises under et par af virksomhedens større næste generations køretøjer.
For eksempel viser Auto Auto, at Porsche Macan-Rivalling Maserati Grecale vil være baseret på denne platform. Imidlertid vil det sandsynligvis blive drevet af en detuneret version af den dobbelt-turboladede 3,0-liters V6-motor, der blev opdaget i MC20 SuperCar.
Giorgio-platformen var et euro-projekt på flere milliarder, designet til at give Alfa Romeo en række køretøjer, der muligvis konkurrerer med BMW til håndtering såvel som ydeevne. I løbet af sin ret korte levetid blev understøttelsen imidlertid kun anvendt på to Alfa Romeo -modeller: Giulia såvel som Stelvio.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *