Brændselscelle Hyundai IX35 dukker op i Storbritannien

Fem Hyundai IX35 brændselscellekøretøjer vil snart ramme Londons veje som en del af London Hydrogen Network Growth (LNHE) -projektet. LNHE sigter mod at etablere de allerførste brintleveringsfaciliteter i det sydøstlige England, såvel som drives af et konsortium af forretning, der er specialiserede i forskellige elementer i anvendelse af brint som brændstof.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Hyundai erklærer, at IX35 er verdens allerførste produktionsbrændselscellebil. Det har dedikeret til at udvikle 1.000 eksempler på designet mellem nu såvel som 2015, hvor hver kører ned ad den rutinemæssige IX35 -produktionslinje i Ulsan, Korea.
De fleste af disse 1.000 biler og lastbiler vil blive sendt til Europa, da den europæiske kompensation har etableret en række skemaer, såsom brændselsceller såvel som brintforbindelse (FCH JU), for at fremme anvendelsen af ​​brint som et nul kulstof brændstof.
• Hyundai IX35 anmeldelse
Ifølge en Hyundai -erklæring er IX35 -brændselscelle -SUV designet til at tilbyde “nøjagtigt samme praktiske, sikkerhedsniveauer såvel som køreoplevelse som en IX35 drevet af en indvendig forbrændingsmotor.”
Det betyder, at IX35 sprint fra 0-62 km / h på 12,5 sekunder, har en tophastighed på 100 km / h, som har en række 369 miles fra hver opbevaringstank med brint. Til sammenligning afslutter IX35 1,7-liters diesel 0-62 km / h på 12,4 sekunder såvel som vil ramme 108 km / h.
Brændselscellen Hyundai tager omkring tre minutter at tanke. På nuværende tidspunkt er der to brintfyldningsstationer i London – en tilgængelig for offentligheden – såvel som en tredjedel er organiseret som en del af LNHE.
Der udvikles yderligere tre stationer i 2015, på hvilket tidspunkt LNHE-jobbet virkelig håber at have omkring 50 brintdrevne testkøretøjer på vejen, inklusive busser såvel som taxaer.
Tony Whitehorn, præsident såvel som administrerende direktør for Hyundai Motor UK, sagde: “Hydrogen leverer betydelige miljømæssige fordele, såvel som vi ser frem til at arbejde omhyggeligt med de andre partnere for at køre frem sin omfattende introduktion.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *