Uncategorized

Lexus Styles Skyjet Spaceship til New Film Release

Lexus har afsløret en ny enkelt-sæder med avanceret aerodynamik såvel som jet-fremdrift. Virksomheden holder fredelig over detaljer såsom brændstoføkonomisk klima såvel som bootkapacitet, men de allerførste ordrer sendes på omkring 700 år …
Den nye Skyjet er selvfølgelig fiktiv. Lexus har produceret det til den kommende film Valerian såvel som byen for tusind planeter, et Scifi -legendarisk sæt i det 28. århundrede. Det bliver instrueret af Luc Besson, der ligeledes var det kreative øje bag det femte aspekt såvel som en masse for nylig Lucy, såvel som skabt af hans filmstudie, Europacorp. Det er baseret på den fremtrædende grafiske bogserie ‘Valerian’ såvel som den største budgetplan for enhver form for europæisk-produceret film i historien.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Fasteste filmbiler og lastbiler gennem tidene
Lexus ‘mål med SkyJet var at fremstille en bil, der ser ud som om det måske er fra fremtiden, men med en jordforbindelse i virkeligheden. Det resulterende rumfartøj er en glat form, der smalner mod slutningen. Det er dækket af finner såvel som omkring fronten er en ny iteration af Lexus ” Spindel Grille ‘ – ud over et par forlygter, der ligner dem på den moderne LC Coupe. Over sidder en panoramisk forrude, der skal give en bemærkelsesværdig synlighed, mens Lexus -badge sidder på midten af ​​frontpanelet.
• Lexus LC500 afslører
David Nordstrom, verdenschef Worldwide Branding Department hos Lexus, sagde om SkyJet: ”Som fans af film såvel som Luc Bessons arbejde er Lexus privilegeret at bringe instruktørens drøm til live. Vi glædede os over vanskeligheden ved at bringe Lexus ‘stil tilgang såvel som innovationsfremskridt til dette projekt. Vi ser frem til at etablere vores partnerskab med Europacorp, da vi sigter mod at give publikum de mest fantastiske oplevelser, der er mulige i de kommende år. ”
Valerian såvel som byen for tusind planeter dukker op i biografer næste juli, såvel som har en All-Star-rollebesætning, der inkluderer ligesom Cara Delevigne, Ethan Hawke, samt Rihanna.
Tror du, at Lexus ‘fremtid ligger i områdets rejse? Lad os forstå i kommentarerne nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *