Uncategorized

‘Land Rover vil være i søgningen såvel som at ønske at tage Wcoty Crown‘

dårlige nyheder såvel som gode nyheder. Efter at Jaguar fortjent sikret sit indledende verdenskøretøj i året sejr tidligere i år med F-Pace, er det usandsynligt, at Marque er i en omgivelse for at beskytte sin titel i 2018. Dets duo af helt nye Jags-det smukke såvel som Affordabelt e-Pace plus den 100 procent elektriske, spilændrende I-Pace-bliver nødt til at vente til WCOTY 2019, på hvilket tidspunkt de vil være ekstremt meget i showrooms såvel som på gaden.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Lige meget. Sibling Business Land Rover vil være i søgningen såvel som at ønske at tage WCOTY-krone til Midlands-baserede JLR, dets ekstremt værdsatte arbejdere såvel som Storbritannien PLC i 2018. I sin Armory vil det skudsikkert opdagelse såvel som sublim Velar. Når man kigger på den verdensomspændende konkurrence, er dette par SUV’er op imod, især Europa (Især Tyskland) er som altid en fjernelse af trussel.
• Verdenskøretøjet i 2018 -udfordrere
Ikke næsten så truende er dog ned-i-dumps Nordamerika, hvor engang store navne som GM, Ford såvel som Chrysler (men ikke Jeep) nu kæmper for at style såvel som skaber også tilstrækkelig virkelig nyt Som fascinerende produkter – husk ikke globalt betydelige såvel som ønskelige.
Hvad angår manisk kaotisk Asien? Det er sandt, at det er værd at være 10 ud af 10 for produktivitet, men Kina, Japan, Sydkorea, Indien såvel som andre i regionen virker meget meget på årligt at udslette millioner af for det meste undervejrende biler, end de udfører i udviklingen og udarbejde ‘ Bedst i verdens motorkøretøjer som, er, Jaguar.
Med alt dette i tankerne skal den ekstremt britiske sort-rover Velar være en af ​​favoritterne for at få succes, det meget engelske Jaguar F-Pace som WCOTY-mester i 2018.
Hvis det årlige Verden of the Year er det enorme, vil World Metropolitan Vehicle of the Year -konkurrencen afholde det hårdeste skrot nogensinde. helt nye versioner af Ford Fiesta, Kia Picanto, Nissan Micra, Sæde Ibiza, Suzuki Swift, VW Polo såvel som andre tilgængelige, overkommelige såvel som gradvist ønskelige bybiler såvel som Superminis går head-to-head til verdensomspændende ‘Urban King’ Crown.
Disse er blandt de bedste værdier, mange avancerede køretøjer rundt. Clued-up-købere, der er kloge med deres hårdt tjente penge, vælger overkommelige benzindrevne motorer som disse. såvel som med rette. De, ligesom opdagelsen såvel som Velar, er strålende, ofte tilbudt køretøjer til en verden, hvis forbrugere ikke forstår nøjagtigt, hvor heldige de er at have dem.

Hvilket køretøj tror du vil vinde prisen for verdenskøretøjet? Lad os forstå i kommentarerne nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *