Uncategorized

Ny Audi Q7 spioneret uudviklet forud for 2015 -lanceringen

Den kommende Audi Q7 er blevet fanget med næsten ingen camouflage forud for sin officielle afsløring på Detroit Motor Show i januar 2015.
Den udadvendte Q7 har været til salg med minimale opdateringer i betragtning af at 2006, så udskiftningen er længe for sent. Vores mest aktuelle billeder indikerer et mindre skræmmende udseende såvel som en mulig størrelsesreduktion for at gøre det meget lettere at køre såvel som park uden at hindre det indvendige rum.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Dette ville stemme overens med et forventet fald i vægt på omkring 300 kg, i en lignende vene som Range Rover takket være betydelig brug af aluminium i bilens platform. Dette skal øge brændstoføkonomien væsentligt såvel som effektiviteten med bilens nye motorer.
10

Den nye Q7 vil dele VW-gruppens ‘MLB 2’ -platform med den kommende Porsche Cayenne såvel som Bentley SUV, omend tilpasset som ingen af ​​disse biler forventes at tilbyde en syv-sædet mulighed.
Der er et hexagonalt gitter med ekko af den nye TT Coupe, såvel som de nye Matrix-ledede forlygter, der først blev set på Audi A8 luksus salon. På bagsiden er LED -lamper såvel som at pålægge rektangulære udstødninger med et renere bagklappedesign.
• Bedste SUV’er fra 2014
Vi identificerede tidligere Q7 ved Nurburgring, såvel som den testbed syntes at være en plug-in hybrid ‘e-tron’ prototype af SUV’en. Ligeledes forventes nye versioner af 3.0 såvel som 4,2-liters TDI-dieselmotorer, der ses i den aktuelle bil, samt nye Turbo-benziner samt muligvis endda de nye firecylindrede diesel Volkswagen debuterede for nylig.
Alle modeller skal stadig opretholde firehjulstræk samt få en otte-trins automatisk gearkasse, selvom VW-gruppens nye 10-trins DSG til sidst kunne vises. Priserne skal starte på omkring £ 45.000. Forvent yderligere detaljer nærmere Detroit -showet i januar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *