Enten Aston Martin DB11 sprænger i Henley Regatta

Aston Martin har udpakket en ny engangs DB11 udviklet til at fejre firmaets tilknytning til Henley Royal Regatta, samt det vil være på Public Show senere denne uge Når den tilfredsstillende 2017 er i gang på onsdag.
Der er ikke noget andet under huden om Henley DB11, såvel som den fungerer heller ikke nogen form for unikt karosseri. I stedet bruger den skræddersyet trim afsluttet valgt fra det seneste valg af Q -personaliseringsprodukter såvel som berøringer, med de valg, som Aston Martins har i hjemmestil.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste supercars til salg 2017
En fængslende mørk metallisk rød maling er valgt til kropsarbejdet, mens taget er afsluttet i sølv. Både carbonfiberkropspakken såvel som udvendig pakke er blevet valgt, hvilket betyder, at den forreste splitter, sideskilder såvel som bageste diffusor, plus sidestraket, hætteblader såvel som spejlhætter alle er afsluttet med en satin carbon -effekt.
Det kører på 20-tommers glans sorte hjul, mens kulfiberudstødningstips såvel som mørkere, ‘røget’ baglygter er ligeledes monteret.
Den røde såvel som sort stil fortsætter indeni. Kabinen er polstret i metallisk sort læder, men med skræddersyet tjekket læderblink på sæderne såvel som døre. Kontrasterende rød syning gør ligeledes klippet sammen med sort Alcantara -overskrift.
Det er ikke en bona-fide specialudgave-model, såvel som den skræddersyede Henley DB11 er mere et eksempel på, hvad Astons Q-division kan gøre på en kundes anmodning.
Hvordan ville du specificere en DB11 med Astons Q -service? Gå vild i kommentarerne!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *