Uncategorized

Gulf-Liveried McLaren Elva afsløret for Goodwood Speedweek

McLaren Special Operations har skabt en særskilt Elva Special Edition, lige i tide til Goodwood Speedweek. Det er malet i en stiliseret version af den berømte Gulf Oil Livery, der blev båret af #24 F1 GTR, der spillede en instrumentel rolle i McLarens 1-3-4-5-sejr ved 24 timer i Le Mans Race.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Livery har imidlertid været konventionel kjole til McLarens hurtigste race -biler i meget mere end et halvt århundrede. Tilbage i 1960’erne, da begge mærker foretog deres første tentative skridt ind i motorsportens verden, tilbød Gulf Oil branding for den formidable McLaren M8A Can-Am Racer, der dominerede serien mellem 1968 og 1971.

Ny McLaren Senna 2018 anmeldelse

Gulf Oil sponsorerede også McLarens oprindelige ventures til formel 1 og IndyCar, med begge racere iført den samme liv mellem 1968 og 1973. I en behagelig symmetri bekræftede McLaren også for nylig, at dens nuværende formel 1 -racere igen vil blive fyldt med Golfolie , med de to mærker, der fornyer deres partnerskab i tide til sæsonen 2021.
Som en del af aftalen vil McLaren-købere have mulighed for at bestille deres biler med Gulf Livery gennem firmaets interne tilpasningsarm, McLaren Special Operations. Vi har allerede set denne plan i aktion – virksomheden viste os for nylig sin skræddersyede linje af Senna GTR’er, hvoraf den ene bar F1 GTR’s Gulf Color.
Leveringer af McLaren Elva på 1,4 millioner pund er indstillet til at begynde senere på året, i et begrænset produktionskørsel på kun 149 eksempler – og MSO har allerede samlet forskellige specifikationer for de første par biler.
Motoren fungerer som den konstante variabel på tværs af ELVAs produktionskørsel. Det er en dobbelt-turboladet 4,0-liters V8, som er tæt knyttet til den motor, der bruges af Senna. Imidlertid har det en ekstra 15bhp, hvilket øger ydelsen til 804bhp og 800Nm drejningsmoment – hvilket er nok, siger McLaren, i en tid på 0–62 mph på mindre end tre sekunder.
Hvad laver du af den Gulf-leverede McLaren Elva? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *