Limited Edition DS 3 Cafe Racer afsløret med Bespoke Graphics

DS har åbnet Buy Books på en begrænset udgave ‘Cafe Racer’ version af DS 3 Supermini. Kun 150 eksempler er indstillet til at ankomme til Storbritannien med priser, der starter ved £ 21.305 og stiger til £ 22.825, med skræddersyet grafik, der hjælper det med at stikke ud fra mængden. DS bruger også et damet tørklæde og et lomme lommetørklæde til mænd (i farverne på tagdækning ikke mindre) for at få ejere til at “føle sig speciel”.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Cafe Racer Graphic, der er skabt af Bordeaux-baserede BMD-design, vises på taget sammen med satellitversioner på B-søjlerne og bagagerummet. Der er også en ny motorhjelmbadge og eksklusiv 17-tommer Bellone Black Aluy Wheels med flødeindsatser.
Den franske producent bruger den eksklusive DS i fire farvekombinationer: blækblå, Perla Nera Black, Platinum Gray og Ruby Red. Alle modeller vil dog have et Parthenon -creme -tag.
• DS 3 grundig gennemgang
Cafe Racer -udgaven leveres med et valg af to benzinpuretech -motorer: 110 (108bhp) og de meget mere kraftfulde 130 (128bhp). Begge bruges med en manual, men ejere efter en automat skal rydde op for 110.
9

Indvendigt er instrumentbrættet malet i den samme creme -farve med Cafe Racer -grafikken med også. Sæderne er trimmet i Trinitario Brown Nappa (tidligere set på DS 3 ‘DS World Paris’ udgave), der forbinder til farverne, der ses på Cafe Racer Motorcykler.
Tekniske specifikationer ligner den lidt meget mere overkommelige prestigefyldte model, hvilket indikerer, at bilister behandles med automatisk klimaanlæg, køretøjsparkeringssensorer, automatiske viskere og en 7-tommer infotainment-skærm, der er kompatibel med Apple CarPlay, Android Auto og MirrorLink.
Tjek vores liste over de 10 bedste superminis til salg Ideel nu …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *