Vauxhall Corsa -serien Opdateret med nye motorer og specifikationer

Vauxhall har opdateret det populære Corsa Supermini -serie med to Euro 6.2 -emissioner konventionelle kompatible motorer og en håndfuld trimpetilpas. Den nye 1,4-liters benzin, der leveres med enten 74 eller 89bhp, kan udsende så lavt som 130 g/km CO2-afhængig af gearkassen-en fem-trins manuel og seks-trins automatisk bruges (selvom bilmotorister skal specificere meget mere kraftfuld enhed).
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Uanset effektudgang opnår den manual 1,4-liters enhed en påstået kombineret cyklusfigur på 50,4 mpg, der falder til 46,3 mpg for bilen. Moment er også det samme for begge motorer – med 130 nm, der kommer ind på 4.000 o / min.
• Vauxhall Corsa Review
Ud over de mekaniske ændringer har Vauxhall tilføjet en ny indgangsniveau-model, kaldet Active, der starter på £ 11.250 og leveres med Bluetooth, 15-tommer legeringshjul og cruise control som standard. Resten af ​​serien består af seks trimmer: design, energi, sport, Sri Nav og SE NAV, med en SRI VX -model, der sidder øverst på rækkevidden. Køb bøger til det opdaterede interval er åbne nu.
Vauxhall har også introduceret Lux-pakken-som koster £ 1.550 og bringer et bagkamera, klimakontrol og 17-tommer diamantskåret legeringshjul, men det er kun tilgængeligt for kunder, der vælger SE Nav-trim.
Den sportslige Corsa GSI, der blev lovet at være til salg i år, er stadig ikke at ankomme, men det forventes også at have en 1,4-liters benzinmotor, men i turboladet 148bhp-dække. Inde i GSI vil der være Recaro -sportssæder, og det får suspension og bremser fra den varme VXR.
Vil du læse meget mere af de nuværende Vauxhall -nyheder og anmeldelser? Tjek derefter vores dedikerede hub -side her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *