Uncategorized

New Lynk & Co 02 afsløret for den rivaliserende Audi Q2 og Volvo XC40

kinesisk-ejet bilproducent Lynk & Co har afsløret sin tredje produktionsmodel, samtidig med at de skitserede sine planer om at bygge og sælge biler i Europa næste år.
Den nye model fra det Geely-ejede firma og søstermærke til Volvo kaldes 02, og den går ind under 01 som en lille premium crossover, der er skabt til at påtage sig Mercedes GLA og Audi Q2.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste crossovers og små SUV’er
Der er åbenlyse designtræk fra 01, men de pakkes i en mindre bil. Dette inkluderer det brede, tynde gitter og hævede dagtimerne løbelys, der er monteret højt på motorhjelmen.
19

Det er en lignende historie omkring ryggen, fordi bagenden hovedsageligt ligner dens større brors. Tykke, beklædte hjularker giver lugte-størrelse crossover nogle SUV-street cred, mens en stor spoiler på bagklappen understreger sin sportsligere, en meget mere ungdommelig karakter. Hoveddesigner Andreas Nilsson forklarede: “Det stikker ud og er meget mere i ‘hyper’ -enden på vores køretøjer ‘-området for personer.”
Indvendigt kopierer instrumentbrættet og infotainment-opsætningen igen det layout, der bruges på den større 01. Det indikerer, at der er digitale urskiver og en 10,1-tommer central berøringsskærm, med berømte luftåbninger, der ligger på toppen.
19

For tiden er 02’s design alt, hvad virksomheden har afsløret, selvom det næsten er sikkert at bruge Geelys kompakte Modular Architecture (CMA) platform, som allerede bruges af Volvo XC40. Det indikerer, at en 1,5-liters tre-cylindret plug-in benzinhybrid drivlinje sandsynligvis vil blive brugt til europæiske købere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *