Uncategorized

VW etablering af 10-trins DSG-gearkasse

lederen af ​​Volkswagen Group, professor Dr. Martin Winterkorn, har afsløret, at firmaet etablerer en ultraeffektiv 10-trins DSG-gearkasse samt en højprestationsmodulær dieselmotor, der Etablerer 134bhp pr. Liter forskydning.
Når han talte på det verdensomspændende Wien Motor Symposium, afslørede Dr. Winterkorn den nye motor såvel som gearkassen som en del af VW-gruppens forpligtelse til at reducere sin flåde-dækkende CO2-emissioner til 95 g/km i 2020, selvom en dato for at introducere den nye motor også som gearkasse ikke blev givet.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Han tilføjede, at han stadig troede, at de eksisterende forbrændingsmotorer havde gode tilbud af potentiale og sagde: ”Siden år 2000 har vi reduceret brændstofforbruget af vores TDI såvel som TSI -motorer med mere end 30 procent. Jeg er overbevist om, at vi i 2020 kan udføre yderligere øget i effektiviteten af ​​omkring 15 procent. ”
Foruden BHP pr. Liter tallet afslørede WinterKorn, at den nye motor ville have ”en variabel ventil-togmontering, et højtryksinjektionssystem på så meget som 3.000bar såvel som integreret opladning med den geniale e-booster [hvilket er VWs terminologi for sin elektriske turbolader]. ”
Han bekræftede ligeledes VW-gruppens rentesats for at etablere plug-in hybridteknologi ved at bekræfte, at plug-in Porsche Panamera såvel som Audi A3 e-tron snart vil gå i produktion, såvel som de lignende versioner af golfen, Passat, Audi A6 såvel som Porsche Cayenne vil ligeledes blive produceret.
I det europæiske fastland, hvor en sådan facilitet eksisterer, gentog Winterkorn VW’s forpligtelse til naturgasdrevne biler. Eco-up! er i øjeblikket verdens mest omkostningseffektive naturgasbil, der udsender 79 g/km CO2, såvel som firmaet vil rulle naturgasversioner af golfen ud, kaldet TGI Bluemotion, såvel som Audi A3 G-tron.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *